loading...
مجله تفریحی و سرگرمی و علمی(با خنده وارد شوید)
عضویت در وب

جهت عضویت در سایت کلیک کنید
جهت عضویت در سایت کلیک کنید
به علت به روز بودن از صفحات دیگر نیز بازدید کنید

محمدرضا بازدید : 27 سه شنبه 08 بهمن 1392 نظرات (0)

\"تنظیمات

حتما تا به حال یک بار از بازی های فلش استفاده کرده اید. بازی هایی که ممکن است تحت وب اجرا شوند. حتی اگر توجهی هم به این موارد نکرده اید، امکان ندارد که یک بار هم با فلش مواجه نشده باشید. چون فلش در اکثر وبسایت های اینترنتی وجود دارد. مثلا برای پخش ویدئو یا موزیک. حتی تبلیغات هم از طریق فلش پخش می شوند.

اما در دنیای موبایل قضیه به شکلی دیگری رقم می خورد. چون دو سیستم عامل بزرگ دنیای موبایلی یعنی اندروید و آی.او.اس به صورت پیشفرض از فلش استفاده نمی کنند. چون فلش به آسیب پذیری های زیادی متهم است و همچنین منابع زیادی را مصرف می کند و این کار باعث زودتر خالی شدن باتری دستگاه شما می شود.

شرکت ادوبی هم تصمیم گرفته که دیگر زیاد روی نسخه های مخصوص موبایل فلش پلیر کار نکند. اما این بدان معناست که استفاده از محتوایی که در وبسایت ها توسط فلش پخش می شود، امکانپذیر نخواهد بود. حتی دستگاه های اندرویدی جدید هم بدون فلش پلیر عرضه می شوند.

اما امروز قصد داریم به شما روش هایی را نشان دهیم که با استفاده از آن بتوانید از فلش هم در دستگاه اندرویدی تان استفاده کنید. گرچه ممکن است گاهی اوقات با محدودیت های مواجه شوید، ولی باز هم بهتر از نداشتن دسترسی کامل به محتوای فلش در وبسایت ها است.

 

نصب فلش رو اندروید
اگر به وبسایت گوگل پلی بروید، مشاهده خواهید کرد که دیگر فلش پلیر روی آن وجود ندارد. این بدان معناست که باید فلش پلیر را از سایت های دیگر دانلود کنید.

وبسایت ادوبی صفحه ای دارد که لیستی از تمام نسخه های فلش پلیر را در اختیار شما قرار می دهد. در صورتی که بخواهید می توانید هر نسخه ای از آن را دانلود کرده و روی دستگاه اندرویدی خود نصب کنید. البته توجه داشته باشید که وبسایت ادوبی به کاربرانی که با آی پی ایران وارد سایت شوند، اجازه دانلود نخواهد داد. پس می توانید از لینک پایان مطلب که بدون تحریم می باشد استفاده کنید. پس از دانلود فلش پلیر باید فایل APK آن را به دستگاه منقل کنید.

نکته: در صورتی که بخواهید برنامه ای را از خارج از گوگل پلی نصب کنید، باید ابتدا گزینهUnknown sources را درتنظیمات اندروید فعال کنید. برای این منظور باید به قسمت تنظیمات اندروید رفته و سپس بخش Security بروید. اکنون در قسمت Device administrator گزینه Unknown sources را فعال کنید. حالا می توانید فایل APK فلش پلیر را اجرا کنید تا مراحل نصب برای شما نمایش داده شود.

 

\"تنظیمات

 

روش استفاده فلش در اندروید

پس از طی کردن مراحل بالا، اکنون فلش پلیر روی دستگاه شما نصب شده است. اکنون باید برنامه ای را پیدا کنید که بتوانید با آن از فلش پلیر استفاده کنید. البته لازم به ذکر است که همه مرورگرها از پلاگین فلش در اندروید پشتیبانی نمی کنند. پس باید یک مرورگر سازگار با فلش پیدا کنید. در حال حاضر بهترین مرورگری که سازگاری خوبی با فلش دارد، فایرفاکس می باشد. نسخه اندرویدی فایرفاکس را می توانید از لینک پایان مطلب دریافت کنید.

 

اکنون باید فلش را فایرفاکس فعال کنید. برای انجام این کار مراحل زیر را طی کنید.
۱- منوی فایرفاکس را تپ کرده و گزینه Settings را انتخاب کنید.
۲- در بخش تنظیمات فایرفاکس به قسمت Plugins بروید.
۳- اکنون می توانید پلاگین های مورد نظرتان را فعال یا غیر فعال کنید. در این بخش باید پلاگین فلش را انتخاب کرده و گزینه Enable را فعال کنید. البته می توانید از قابلیت Tap to play نیز استفاده کنید. با انجام این کار فلش به صورت اتوماتیک در صفحات وب لود نمی شود. برای فعال کردن آن باید در صفحات وب آن را تپ کنید تا فعال شود. اگر از اینترنت موبایل استفاده می کنید، پیشنهاد می کنیم که گزینه Tap to play را فعال کنید. چون در صرفه جویی اینترنت بسیار موثر خواهد بود.

 

\"تنظیمات

 

همه چیز آماده است می توانید از فلش در وبگردی های خود استفاده کنید. البته یک نکته دیگر هم مانده است که باید به آن توجه کنید.

 

اکثر وبسایت ها به شما این اجازه را خواهند داد که از محتوای فلش شان استفاده کنید. اما برخی وبسایت ها متوجه می شوند که شما با استفاده از یک مرورگر موبایلی در حال مرور وبسایت شان هستید و امکان استفاده از فلش را از شما سلب می کنند. این تشخیص مرورگر شما نیز با استفاده از user agent مرورگرتان انجام می شود. پس با افزونه phony را روی مرورگر خود نصب کنید تا بتوانید یوزر ایجنت را از mobile به دسکتاپ تغییر دهید و امکان استفاده از فلش را در وبسایت های فوق الذکر داشته باشید.

 

محمدرضا بازدید : 28 چهارشنبه 04 دی 1392 نظرات (0)
 
 
 
انتخاب رايانه‌هاي لوحه‌اي (tablet) و تلفن‌هاي همراه هوشمند (smartphone) براي خريد با اين تنوع بي‌حد و حصر كار چندان ساده‌اي نيست. با توجه به اين همه مدل و سيستم عامل (OS) اندرويد و iOS رايانه لوحه‌اي، ما در اينجا قصد داريم هشت نكته كليدي مهم را جهت راهنمايي شما براي تصميم‌گيري صحيح در انتخاب خريد رايانه‌هاي لوحه‌اي يا تلفن‌هاي همراه هوشمند تبلتي شرح دهيم:
 
1ـ بزرگي صفحه نمايش
اندازه صفحه نمايش يكي از مهم‌ترين نكته‌هايي است كه بايد در انتخاب تبلت‌ها در نظر داشته باشيد. البته بزرگي صفحه نمايش رايانه لوحه‌اي دقيقا به نياز و علاقه شخصي و اين كه تا چه حد مي‌خواهيد قابل حمل باشد، بستگي دارد. اندازه صفحه نمايش 7‌/‌9 اينچ مشخصه رايانه لوحه‌اي شركت اپل، آيپد (iPad) است. گزينه كوچك‌تر ديگر هفت اينچي است كه امروز خيلي طرفدار دارد و تبلت‌هاي Streak7 شركت دل و PlayBook شركت بلك بري از نمونه‌هاي آن است. تبلت‌ها در اندازه‌هاي ديگري چون 9‌/‌8، 1‌/‌10 و موبايل ـ تبلت‌ها در اندازه‌هايي حدود پنج اينچ زياد است. در بين تلفن‌هاي همراه هوشمند صفحه نمايش چهار اينچي اندازه استانداردي است، اما آنها از نظر كيفيت بسيار متنوعند. امروزه بسياري از تلفن‌هاي همراه هوشمند مانند Galaxy S2 صفحه نمايش‌هاي AMOLED دارند كه رنگ‌هاي واقعا زنده‌شان هنگام پخش و استريم محتواي رسانه‌اي (media) بخوبي نمود دارد.
 
 
2ـ سيستم عاملي تبلت
انواع گوناگوني از سيستم‌هاي عامل (زمينه نرم‌افزاري كه تبلت‌ها و تلفن‌هاي همراه هوشمند بر آن به كار مي‌پردازند) براي تبلت‌ها وجود دارد. يكي از محبوب‌ترين آنها iOs گزينه اپل است كه در آيفون (iPhone) و آيپد يافت مي‌شود. بيشتر تبلت‌هاي سال 2012 با OS اندرويد نگارش 4 (بستني حصيري) شخصي‌سازي شده براساس OS گوگل كه در تلفن‌هاي همراه كاربرد دارد، مي‌تازد. بقيه سيستم‌هاي عامل‌ رايانه‌هاي لوحه‌اي سال 2011 توسط HP و بلك بري پديد آمده و توسعه يافتند. اكنون ويندوز 8 و 7 كه شما را قادر مي‌سازد برنامه‌هاي رايانه‌هاي PC را روي رايانه‌هاي لوحه‌اي اجرا كنيد، نيز خاستگاه بسياري از تبلت‌هاست. در بين تلفن‌هاي همراه هوشمند Windows Phone 7 يكي از سيستم عامل‌هاي كاملا پيشرو و يكي از بهترين آنهاست. آيفون و تلفن‌هاي دستي اندرويدي نيز انتخاب‌هاي مناسبي به شمار مي‌رود.
 
 
 
 
3ـ ميزان ظرفيت فضاي ذخيره داده تبلت
مقدار ظرفيت فضاي ذخيره داده‌اي كه شما براي يك رايانه لوحه‌اي نياز داريد، بستگي مستقيم به مورد كاربري تبلت شما دارد. در مجموع يك فضاي ذخيره داده 16 گيگابايتي براي يك رايانه لوحه‌اي كاملا كافي به نظر مي‌رسد و شما مي‌توانيد انبوهي از موزيك‌ها و عكس‌ها را در آن جاي دهيد؛ اما در مورد ويدئوي HD و برنامه‌هاي كاربردي پر حجم قضيه فرق كرده و نياز به حافظه به مراتب بزرگ‌تري داريد. در صورتي كه به ذخيره مقدار زيادي عكس و ويدئو نياز نداشته باشيد، حافظه‌هايي كمتر از اين مقدار نيز كافي به نظر مي‌رسد. محصولات اپل فاقد درگاه كارت‌خوان هستند، اما بسياري تبلت‌هاي ديگر در بازار داراي شكاف‌هاي كارت‌هاي ميكرو SD يا ميكرو SDHC جهت توسعه فضاي ذخيره داده موجود سيستم هستند.
 
 
 
 
4ـ نياز واقعي به 3G
همه رايانه‌هاي لوحه‌اي از Wi-Fi پشتيباني به عمل مي‌آورند، بنابراين قادريد آنها را به صورت بي‌سيم به شبكه خانگي واي ـ فاي خود متصل سازيد. برخي از تبلت‌ها نيز دو نوع اتصال‌پذيري بي‌سيم و3G را با هم مورد پشتيباني قرار مي‌دهد و در نتيجه علاوه بر واي ـ فاي شما مي‌توانيد سيمكارتي را كه اينترنت موبايلش فعال شده درون آنها قرار دهيد و در حال حركت از اينترنت استفاده كنيد. معمولا سرويس 3G گران‌تر از خدمات معمولي اينترنت موبايل است.
 
 
 
5- تعداد برنامه نرم افزاري كاربردي قابل انطباق
فروشگاه Apple App Store با بيش از 300 هزار برنامه كاربردي، فعلا در بين فروشگاه‌هاي App از بيشترين تعداد برنامه برخوردار بوده و همه با دستگاه‌هاي آيپد و آيفون قابل استفاده است؛ اما تعداد 65 هزار از اين برنامه‌ها مخصوص اين دو وسيله طراحي و برنامه نويسي شده‌اند. در مورد اندرويد، بيش از 250 هزار برنامه نيازهاي اساسي اين دستگاه‌ها را پوشش مي‌دهد. سيستم‌هاي عامل‌ ديگر نيز فروشگاه‌هاي Apps خاص خود را دارند كه در مقايسه با دو فروشگاه ذكر شده، بسيار كوچك‌تر است. به هر حال شما بايد تبلتي را انتخاب كنيد كه براي همه كارايي‌هاي آن، برنامه كاربردي در دسترس باشد.
 
 
 
 
6ـ وزن و ضخامت تبلت
آيپد 2 با وزن و ضخامت كم به ترتيب 601 گرمي و 8‌/‌8 ميليمتري خود كه لاغرترين تبلت شناخته شده، سر و صداي زيادي برپا كرده است. اما در اين ميان تبلت‌هاي ديگري هم هست كه از اين دو نظر اسم و رسمي كسب كرده‌اند. رايانه لوحه‌اي پلي بوك بلك بري 7‌/‌9 ميلي‌متر ضخامت داشته و فقط 400 گرم وزن دارد و گلكسي تب (Galaxy Tab) 1‌/‌10 اينچي سامسونگ نيز با 9‌/‌10 ميليمتر ضخامت و وزن 599 گرم نيز اسمش سر زبان‌هاست. نقطه مقابل همه آنها زوم موتورولا (MotorolaXoom) سنگين وزن 730 گرمي است. لاغري و سبك وزني در تلفن‌هاي همراه هوشمند يكي از محاسني است كه از همه بيشتر مورد توجه قرار مي‌گيرد. بدنه فلزي اغلب بر وزن وسايل مي‌افزايد، اما از سوي ديگر احساس استحكام و كيفيت بيشتري را منتقل مي‌سازد. همه اين مسائل وقتي بخوبي حس مي‌شود كه بخواهيد رايانه لوحه‌اي‌تان را داخل كيف خود حمل كنيد، بنابر اين پيش از خريد آنها، وزنشان را بخوبي سبك سنگين كنيد.
 
 
 
 
7ـ دوربين
امروزه بيشتر تبلت‌ها و همه تلفن‌هاي همراه هوشمند مجهز به دوربين هستند كه امكان ثبت لحظه‌ها را به صورت تصاوير ثابت و متحرك براي شما فراهم مي‌كند. بيشتر تبلت‌ها دوربيني روي خود در بالاي صفحه نمايش دارند و اين به معناي آن است كه شما مي‌توانيد برنامه‌هايي چون Skype را براي چت تصويري با آنها به كار ببريد. تلفن‌هاي همراه هوشمند به دوربين‌هايي چنان با كيفيت مجهزند كه مي‌توانيد عكس‌هايي حرفه‌اي با آنها بگيريد.
 
 
 
 
8 ـ‌ اتصال به تلويزيون
در بسياري از تبلت‌ها و تلفن‌هاي همراه فوق پيشرفته، امكان اتصال به تلويزيون و صفحه نمايش از طريق كابل HDMI فراهم شده است. اين نكته در مواردي كه مي‌خواهيد محتواي رسانه‌اي دستگاه خود را در صفحه‌اي بزرگ براي خانواده و دوستان به نمايش بگذاريد مزيتي فوق‌العاده عالي محسوب مي‌شود. البته براي اين منظور تبلت‌هايي مانند زوم موتورولا با خروجي HDMI در اندازه كامل مناسب‌تر است.
عضویت در وب
جهت عضویت در سایت کلیک کنید

جهت عضویت در سایت کلیک کنید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • تبادل لینک و بنر
  • شهرداری نوش اباد
  • دانلود صمد ممد
  • تبادل لینک و بنر
  • دانلود
  • دانلود
  • ساعت مچی
  • ساعت مچی
  • ساعت مچی
  • ساعت مچی
  • الکترو مگ
  • هندز فری تغییر صدای موبایل
  • تبادل لینک میکنی ؟
  • تبادل لینک میکنی ؟
  • تبادل لینک میکنی ؟
  • تبادل لینک میکنی ؟
  • تبادل لینک میکنی ؟
  • تبادل لینک میکنی ؟
  • تبادل لینک میکنی ؟
  • تبادل لینک میکنی ؟
  • تبادل لینک میکنی ؟
  • تبادل لینک میکنی ؟
  • آسمون کاغدی
  • تهران موزیک
  • در هم بر هم
  • تبادل لینک هوشمند و رایگان
  • عاشقانه ها
  • شرکت نویان سحر پایدار
  • مدل لباس
  • فیسبوک ایرانی
  • کسب در آمد
  • فیسبوک فارسی
  • . . . تنهایی . . .
  • تهران موزیک
  • شاید برای تو،شاید برای دلم
  • Alone boy2
  • فول البوم
  • blue4music |بروز ترین مرجع موزیک و ویدیو
  • کسب درآمد هر ای پی 57 ریال شمارش دقیق
  • بزرگترین سایت دانلود فیلم و اهنگ
  • بیا 2 دانلود
  • نمونه سوال امتحانی
  • سرگرمی اس ام اس سند
  • کسب درآمد هر ای پی 57 ریال
  • سرگرمی
  • باران موزیک
  • طنز و عاشقونه و دیدنی با ما
  • طنز و عاشقونه و دیدنی با ما
  • تاس دانلود
  • ایران کیدذ
  • عکس های خفن خفن سرا
  • پیامک من|آرشیوی از بهترین پیامک ها
  • دانلودپا | مجله خبری تفریحی
  • وی بی اف دانلود | شارژ رایگان
  • رپ صدا | بزرگترین سایت رپ | دانلود جديد
  • مدیا
  • پیشبینی فوتبال تست خزر
  • دانلود بازی و نرم افزار اندروید
  • پاتوق سرای شما♥
  • اس ام اس جدید
  • دانلود سوال پيام نور + اخبار پيام نور
  • کسب درامد باورنکردنی
  • سایت تفریحی سرگرمی یــــــوک!!!
  • افزایش ترافیک سایت و وبلاگ
  • افزایش ترافیک سایت و وبلاگ
  • افزایش ترافیک سایت و وبلاگ
  • افزایش ترافیک سایت و وبلاگ
  • افزایش ترافیک سایت و وبلاگ
  • سرگرمی تفریحی بینگفا
  • .:| شارژ ایرانسل و همراه اول |:.
  • بدو دانلود
  • کاریکاتور
  • عکس جدید
  • دانلود سریال جدید
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • نظرسنجی
    سایت ما چجوریه؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2647
  • کل نظرات : 167
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 28
  • آی پی امروز : 68
  • آی پی دیروز : 163
  • بازدید امروز : 89
  • باردید دیروز : 523
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,287
  • بازدید ماه : 3,070
  • بازدید سال : 40,677
  • بازدید کلی : 193,050
  • کدهای اختصاصی
    سوسا وب تولز - ابزار رایگان وبلاگ

    ابزار وبمستر

    مشاهده صفحه

    متحرک کردن عنوان وب

    ابزار هدایت به بالای صفحه